De aardappel staat bij ons altijd op nummer 1.

Iedere dag komen ze vers naar onze winkels, de aardappels van Bram Ladage zijn het meest belangrijke product. Er komt heel wat bij kijken om een aardappel om te toveren tot een echt Brammetje. Maar voordat de aardappel in de winkel aankomt gaat er al veel werk aan vooraf. Samen met de boeren die de aardappels telen zullen we je hier op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de aardappel, een tijdslijn over het groeiseizoen maar ook veel leuke weetjes over de aardappel. En dan hebben we het natuurlijk over de patataardappel. Wat de patataardappel zo bijzonder maakt? Volg het blog en kom er achter 🙂

“Wij zijn geen snackbar, maar doen wat moois met een aardappel”

Pijltje naar beneden

Zelf je Bram Ladage aardappels kweken

Zorg voor je plantje en kweek je eigen aardappels. Normaal doet de boer dit altijd voor ons, maar nu kan je bij Bram Ladage ook je eigen plantje krijgen (let op: op=op) om te ervaren hoeveel tijd, zorg en liefde er bij komt kijken om een echt lekkere aardappel te kweken.

Bram Ladage aardappelblog

Iedere dag komen ze vers naar onze winkels, de aardappels van Bram Ladage zijn het meest belangrijke product. Er komt heel wat bij kijken om een aardappel om te toveren tot een echt Brammetje. Volg via dit blog alle ontwikkelingen rondom de aardappel en kom dingen te weten die je nog niet wist van onze aardappels!